Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 275 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 350 g de sucre en poudre
- le zeste de 5 citrons verts non traités
- 5 œufs
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de rhum
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2116 kJ / 499 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 69.6 g
- Fat
- 20.6 g
Alternative recipes
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1 Std. 15 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1hod. 10min
Cake au citron
1 Std. 5 Min
Cake gourmand à l'amande
3h 40min
Tarte à l’orange
6h 5 min
Cake à la polenta au citron
1 Std. 15 Min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 Std. 20 Min
Gâteau et sirop à l'orange
1 Std. 15 Min
Gâteau à l'orange
1 Std.
Cake aux deux citrons
1 Std.
Cake à la vanille
1 Std.