Chicken and Veggies
TM5 TM6

Chicken and Veggies

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz yellow onion, quartered
  • 2 oz carrots, cut into rounds (¼ in.)
  • 8 ½ oz sweet potatoes, peeled and cut into rounds (¼ in.)
  • 3 ½ oz pears, cored, quartered
  • 7 oz chicken stock
  • 3 ½ oz chicken breast, diced (approx. ¼ in.)
  • 2 oz zucchini, cut into rounds (¼ in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
338 kJ / 81 kcal
Protides
6.3 g
Glucides
12.2 g
Lipides
0.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives