Butternut Squash Macaroni and Cheese
TM6 TM5

Butternut Squash Macaroni and Cheese

4.4 ( 103 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)
  • 7 oz cheddar cheese cut into pieces (½ in.)
  • 28 oz water
  • 14 oz butternut squash diced (½ in.)
  • 12 ½ - 16 oz macaroni
  • 14 oz milk
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ tsp salt or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 oz all-purpose flour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
539 kcal / 2255 kJ
Protides
24 g
Lipides
21 g
Glucides
65 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives