Appareils & accessoires
Stuffed Parathas
Prép. 45min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingrédients
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours)chapati flour300 g
-
ghee30 g
-
vegetable oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt1 tsp
Potato Filling
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
amchoor (mango powder)1 tsp
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
water80 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.2 g
Calories
1211 kJ /
289 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
40.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Spicy Potatoes
1 godz.
Paneer makhani
45 min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Puri
35 min
Dhokla
30 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min