Spanish Tortilla - Tortilla Española
TM6 TM5

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 3 ½ oz olive oil, plus extra to fry
  • 3 ½ oz water
  • 7 oz yellow onions, cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
  • 17 ½ oz waxy potatoes, e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 6 large eggs
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1341.5 kJ / 320.6 kcal
Protides
10.6 g
Glucides
18.1 g
Lipides
23 g
Graisses saturées
4.4 g
Fibre
2.4 g
Sodium
491.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives