Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salsa brava
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 300 g red capsicum roasted , cut into pieces (see Tips)
- 200 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 200 g cold water
Tuna filling
- 500 g water, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 20 g olive oil
- 200 g canned crushed tomatoes
- 40 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 6 anchovy fillets, cut into pieces
- ½ lemon, juice and zest, finely grated
- 185 g canned tuna, drained
Assembly
- plain flour, for dusting
- vegetable oil, for frying
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 529.7 kJ / 126.1 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 12.2 g
- Lipides
- 6.6 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 165.5 mg
Recettes alternatives
Sunny gazpacho
25min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Potato cakes
45min
Pear and burghul salad
40min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.