Versions compatibles
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 7.9 g
- Lipides
- 20.3 g
- Graisses saturées
- 3.1 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 208.7 mg
Recettes alternatives
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Pea and garden mint fritters
25min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Spiralised vegetable soup
9h
Miso soup
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min