Appareils & accessoires
Chocolate self-saucing pudding
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
221.8 mg
Protides
8.6 g
Calories
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
50 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Salted caramel slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
ANZAC biscuits
40min
Lemon meringue pie
3h
Custard
10min
Aussie meat pies
2h
Buttercream icing
10min
Afghan biscuits
25min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Pikelets
35min