Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
TM6 TM5 TM31

Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches

4.0 (5 évaluations )

Ingrédients

Ice Cream

  • 500 g whole milk
  • 170 g caster sugar
  • 8 egg yolks, from large eggs
  • 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
  • 100 g double cream
  • 350 g nectarines, ripe, stoned, diced (2 cm) then frozen for at least 6 hours
  • 150 g raspberries, roughly chopped

Biscuits

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g unsalted butter, chilled, diced
  • 75 g cocoa powder
  • 125 g caster sugar
  • 2 Tbsp golden syrup
  • 80 g whole milk
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1586.4 kJ / 379.2 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
53.8 g
Lipides
16.9 g
Graisses saturées
9.3 g
Fibre
4.2 g
Sodium
140 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives