Versions compatibles
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion, quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protides
- 36.2 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 39.3 g
- Fibre
- 1.9 g
Recettes alternatives
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Creamed Cod
45 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8j 45 menit