Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.4 (287 évaluations )

Ingrédients

Roux

  • 30 g vegetable oil
  • 2 Tbsp plain flour
  • 300 g water
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade

Étouffée

  • 50 g unsalted butter, diced
  • 1 onion, quartered (approx. 100 g)
  • 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp Cajun spice mix
  • 1 tsp fresh basil leaves, chopped
    ou ¼ tsp dried basil
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
  • 4 spring onions, sliced (1 cm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1408 kJ / 337 kcal
Protides
27 g
Glucides
13 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives