Appareils & accessoires
Gluten free barbecue sauce
Prép. 10min
Total 50min
535 g
Ingrédients
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 535 g
Sodium
1559.4 mg
Protides
5 g
Calories
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Lipides
1 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
172.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Gluten free flatbreads
40 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free scones
30 Min
Gluten free pasta
50 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min