Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
TM31 TM5 TM6

Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

4.4 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
    ou 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 300 g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
    ou 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)
  • 1 ½ tsp fine salt
  • 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
  • 650 g water
  • 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1590 kJ / 380 kcal
Protides
12.7 g
Glucides
65.6 g
Lipides
9.2 g
Fibre
3.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives