Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
TM6 TM5

Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach

4.8 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g carrots cut in pieces
  • 300 g leeks cut in pieces
  • 200 g turnips cut in pieces
  • 100 g potatoes cut in pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 2 tsp salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground pepper plus extra to taste
  • 200 g fresh baby spinach
    ou 200 g fresh spinach leaves roughly chopped
  • 40 g butter cut in pieces
  • 100 g tomatoes diced
  • 8 eggs chilled (see tip)
  • 400 g white bread toasted, cut in strips

Infos nut.
par 1 portion
Calories
279 kcal / 1169 kJ
Protides
13 g
Lipides
9 g
Glucides
34 g
Fibre
5.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives