Appareils & accessoires
Fish and prawn stock
Prép. 10min
Total 20min
1 Complete Recipe
Ingrédients
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Complete Recipe
Protides
11.4 g
Calories
1270 kJ /
304 kcal
Lipides
26.2 g
Glucides
5.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Toasted Peanuts
20 min
Sambal Belacan
10 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min