Appareils & accessoires
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Prép. 10min
Total 25min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (optionnel) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
395 mg
Protides
18 g
Calories
962 kJ /
230 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International
Kitchen Meastro
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Nasi Lemak
45 分钟
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 分钟
Tom Yam Mee Hoon
30 分钟
Crispy Ikan Bilis
40 分钟
Masala Squid
25 分钟
Four Course Meal (Chicken Rice)
1小时 25 分钟
Nyonya Steamed Fish
45 分钟
Sweet And Sour Prawns
25 分钟
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 分钟
Thai Steamed Fish With Lime
30 分钟
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 分钟
Chicken Porridge
35 分钟