Appareils & accessoires
Fish stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3623.4 mg
Protides
129.9 g
Calories
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
2.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min