Appareils & accessoires
Pilau rice
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Rice
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
salt (optional)1 tsp
Pilau
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
ghee (see Tips)35 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods (green), crushed6
-
cumin seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
fresh curry leaves3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
839.1 mg
Protides
3.9 g
Calories
792.3 kJ /
188.5 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
26.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Chicken tikka masala
1h 10min
Amritsari dal
26h
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Garam masala
10min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Pork vindaloo
2h 20min
Pilau Rice
40min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Pilau rice using rice mode
40min
Potato karakari
50min
Bhuna gosht
1h 20min