Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
TM6 TM5

Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup

4.3 (27 évaluations )

Ingrédients

  • 55 g virgin olive oil, plus 2 tbsp extra for drizzling
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp garam masala
  • 1 tsp chilli powder
  • 200 g cauliflower florets
  • 350 g pumpkin flesh, cut in cubes (3 cm)
  • 150 g white onions, cut in quarters
  • 10 garlic cloves
  • 400 g vegetable stock
    ou 400 g water
  • 80 g coconut milk, plus extra for drizzling
  • 20 g honey, adjust to taste
  • ½ tsp sea salt, adjust to taste
  • ¼ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 5 - 6 stalks fresh chives, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
751 kJ / 180 kcal
Protides
3 g
Glucides
14 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
6 g
Fibre
2 g
Sodium
223 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives