Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- ½ stroužku česneku
- 2 snítky čerstvé petržele
- 250 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, okapaného
- 150 gramů sýru ricotta
- 2 vejce
- 75 - 100 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, bílého, mletého, podle chuti
- olej na smažení
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 21 g
- Lipides
- 50 g
- Fibre
- 168 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min
Ovocný koláč z banánové mouky
45 min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min