Raspberry Peach Crumb Cake
TM6 TM5

Raspberry Peach Crumb Cake

4.6 (64 évaluations )

Ingrédients

Fruit Filling

  • 150 g fresh raspberries
    ou 150 g frozen raspberries
  • 300 g peaches, peeled, sliced (2 cm) (approx. 3-4 peaches)
  • 1 Tbsp cornflour

Crumble Cake

  • 320 g plain flour
  • 170 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 280 g granulated sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 40 g flaked almonds
  • 100 g sour cream
  • 100 g milk
  • 1 large egg
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 pinch fine sea salt

Infos nut.
par 1 slice
Calories
2327 kJ / 556 kcal
Protides
7.3 g
Glucides
76.9 g
Lipides
24.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives