Appareils & accessoires
Chimichurri
Prép. 5min
Total 5min
22 portions
Ingrédients
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
103.6 mg
Protides
0.4 g
Calories
300 kJ /
71.4 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
0.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Scallops with pea purée
25min
Oysters Mignonette
5min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Miso dressing
5min
Salsa Verde
10min