Appareils & accessoires
Linzenbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
15 sneetjes
Ingrédients
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7 g
Calories
644 kJ /
154 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4.4 g
Glucides
22 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Groentepannenkoekjes
20min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Shakshuka
50min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Rode kool cups met kip
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zoetzure tempé
50min