Appareils & accessoires
Pozole Blanco
Prép. 10min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1017 kJ /
243 kcal
Lipides
6 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Pozole Rojo
2h 5min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Cochinita Pibil
4h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
White Pesto Pasta
40min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Fish Carnitas
20min
Cacio e Pepe
30min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Pozole Verde
2h