Appareils & accessoires
Pozole Blanco
Prép. 10min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1017 kJ /
243 kcal
Lipides
6 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva México!
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Melon Seed Horchata
10 Min
Fish Carnitas
20 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Pico De Gallo
15 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min