Versions compatibles
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
ou 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
ou 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
ou 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 6.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smoothie
5 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
Pas d’évaluation
Steamed lemon cake
2 godz. 20 min
Gefilte Fish
1h 10min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Clam Boil
55min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Egg canapés
10 Min