Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
TM31 TM5 TM6

Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables

Zutaten

Velouté, chicken and steamed vegetables

  • 80 - 100 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (optional)
  • 20 g olive oil
  • 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
  • 600 g water
  • 2 ½ tsp salt
  • 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
  • 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • 2 tbsp soy sauce
  • ½ tsp ground pepper
  • ½ tsp sweet paprika (optional)
  • 20 g butter (optional)

Mustard sauce

  • 50 g cream cheese
  • 1 tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 egg yolk (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1745 kJ / 417 kcal / 1745 kJ / 417 kcal
Protein
37 g / 37 g
Kohlenhydrate
26 g / 26 g
Fett
16 g / 16 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

Alle anzeigen