Versions compatibles
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken and peanut sauce
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into halves
- 250 g roasted unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 400 g coconut milk
- 30 g ketjap manis
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 1 ½ tsp salt
- 300 g jasmine rice
- 1000 g water
Chilli-cucumber salad
- ½ continental cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves only
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 30 g honey
- 40 g soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3148.5 kJ / 749.6 kcal
- Protides
- 46.4 g
- Glucides
- 50.3 g
- Lipides
- 39.3 g
- Graisses saturées
- 14.4 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 1460.4 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30min
Sticky sesame chicken
40 min
Thai red pork curry
35 min
Chiang Mai noodles
25min
Asian-style pork noodles
1h
Creamy coconut chicken curry
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min