Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
TM6 TM5

Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta

4.3 ( 20 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • ½ lemon thin peelings of skin only
  • 500 g fresh spinach leaves
  • 40 g plain flour
  • 200 g semolina plus extra for dusting
  • 250 g ricotta cheese
  • 1 large egg
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp fine sea salt or to taste, plus extra for cooking
  • 2 pinches ground black pepper or to taste
  • 2 pinches dried chilli flakes
  • water for cooking

To Serve

  • 1 Tbsp olive oil for frying
  • 100 g salted butter diced, for frying
  • 10 - 12 fresh sage leaves for frying
  • fine sea salt to taste
  • dried chilli flakes for serving (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
88 kcal / 368 kJ
Protides
4.4 g
Lipides
5.3 g
Glucides
5.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives