Appareils & accessoires
Traditional gravy
Prép. 10min
Total 25min
12 portions
Ingrédients
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
88 mg
Protides
0.7 g
Calories
167.8 kJ /
40 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
2.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Coleslaw
10 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Diane sauce
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min