Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Baharat Karışımı
- ½ tk muskat, toz
- 1 silme yk karabiber, taze toz
- 1 yk kişniş tohumu
- 1 yk kimyon tohumu
- 1 yk karanfil
- 1 çubuk tarçın
- 10 kakule bütün, yeşil
Tavuk
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 900 g su
- 1 tk tuz
- 300 g pirinç, yıkanmış, durulanmış
- 700 - 800 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g dolmalık fıstık, çiğ
- 30 g soyulmuş badem
- 30 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 4 - 5 dal kişniş yaprağı, doğranmış
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2158 kJ / 513 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 44 g
- Lipides
- 22 g
Recettes alternatives
Hollandez sos
20 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Nessuna valutazione
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Kabak Lazanya
45 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Mantı
1 godz. 45 min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 godz.
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 godz.
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min