Appareils & accessoires
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Prép. 25min
Total 1h 45min
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Garnituur en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojameel om het ei te vervangen30 g
-
water60 g
-
tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
zwarte peper, vers gemalen¼ tl
-
nootmuskaat, gemalen¼ tl
-
bladspinazie, diepvries ontdooid, grof gehakt en uitgelekt (zie Tip)200 g
-
paneermeel2 el
-
cherry tomaat in twee gesneden150 g
-
amandelschilfers30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
1480 kJ /
353 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.8 g
Glucides
29 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h