Appareils & accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prép. 10min
Total 3h 10min
4 stuks
Ingrédients
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
384.3 mg
Protides
19.5 g
Calories
2200.8 kJ /
526 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
44.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pad Thai
45min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Speculoos druiven tiramisu
1h
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Spinazierisotto met asperges
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation