Pineapple Teriyaki Salmon
TM6 TM5

Pineapple Teriyaki Salmon

4.1 ( 48 évaluations )

Ingrédients

  • 10 oz fresh pineapple cut into chunks
  • ½ oz fresh ginger peeled, cut into pieces
  • 1 ½ oz dark brown sugar
  • 2 oz water
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz rice wine vinegar
  • 12 oz broccoli florets
    ou 12 oz sugar snap peas
  • 18 - 24 oz salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • sesame seeds to garnish (optionnel)
  • 1 green onion thinly sliced, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
374.8 kcal / 1567.9 kJ
Protides
29.9 g
Lipides
17.6 g
Glucides
25.3 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
4.1 g
Sodium
687.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives