Appareils & accessoires
Vegan Pesto
Prép. 5min
Total 10min
10 portions
Ingrédients
-
fresh basil leaves3 oz
-
pine nuts1 oz
-
nutritional yeast1 tbsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
-
firm tofu drained2 oz
-
salt to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
120.8 mg
Protides
2.4 g
Calories
726.1 kJ /
173.5 kcal
Lipides
18 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
1.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Seitan
40min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan Caesar dressing
5min
Vegan hollandaise
10min
Vegan mayonnaise
15min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min