Asparagus with Romesco Sauce
TM5 TM6

Asparagus with Romesco Sauce

4.5 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g blanched almonds
  • 25 g blanched hazelnuts
  • 1 garlic clove, unpeeled
  • 500 g water
  • 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp sweet paprika
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
  • 80 g tomatoes, quartered
  • ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optionnel)
  • 1 Tbsp red wine vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
917 kJ / 222 kcal
Protides
6 g
Glucides
5 g
Lipides
19 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives