Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
TM6 TM5 TM31

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

4.1 ( 18 Bewertungen )

Zutaten

  • 600 g water
  • 500 - 600 g new potatoes cut in pieces (4 cm)
  • 4 fillets smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • 350 - 400 g fresh spinach leaves
  • 1 pinch ground black pepper adjust to taste
  • 1 pinch salt adjust to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
277 kcal / 1159 kJ
Protein
42 g
Fett
2.5 g
Kohlenhydrate
21.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte