Appareils & accessoires
Sambal oelek
Prép. 10min
Total 20min
210 g
Ingrédients
-
fresh bird's eye chillies trimmed60 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
lemongrass white part only1 stalk
-
rice wine vinegar30 g
-
palm sugar30 g
-
salt1 tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)1
-
peanut oil1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 210 g
Sodium
2348.4 mg
Protides
3.6 g
Calories
1707.5 kJ /
408.1 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
57 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sambal Belacan
10 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Tom Yum Paste
45 min
Sambal chilli
35 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min