Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
TM6 TM5

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 80 g balsamic vinegar
  • 250 g red wine
  • 60 g olive oil
  • 70 g red onions, quartered

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2259 kJ / 540 kcal
Protides
34 g
Glucides
3 g
Lipides
41 g
Fibre
0.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives