Lamb Spezzatino
TM6 TM5 TM31

Lamb Spezzatino

4.6 (24 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 5 sage leaves, fresh
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
  • 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
  • ¼ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
  • 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g dry white wine
  • 100 g water
  • 2 Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
    oder 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2479 kJ / 393 kcal
Protein
44.3 g
Kohlenhydrate
7 g
Fett
42.5 g
Ballaststoff
3.925 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte