Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
TM6 TM5

Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing

3.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 6 oz plain yogurt
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz balsamic vinegar
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp salt plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper plus extra to season
  • 16 oz butternut squash peeled, ends trimmed
  • 25 oz water
  • 10 oz raw beets peeled, quartered
  • 4 oz green apple quartered
  • 1 oz pomegranate molasses
    ou 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz honey
    ou 1 oz maple syrup
  • fresh thyme leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
173 kcal / 724 kJ
Protides
4 g
Lipides
2 g
Glucides
38 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives