Versions compatibles
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Protides
- 29.5 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 7.4 g
Recettes alternatives
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Kid-friendly butter chicken
35min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Banana and oat mini muffins
40min