Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protides
- 52.3 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1147.1 mg
Recettes alternatives
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Thai beef salad
1h 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Goi muc (squid salad)
45min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Curry laksa
45min
Tom kha prawns
25min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Ginger chicken wings
40min