Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protides
- 52.3 g
- Glucides
- 4.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 3.8 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 1147.1 mg
Recettes alternatives
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Malay-style coconut chicken
25u. 40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Steamed Chinese greens
30 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Lime and chilli corn
40min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min