Appareils & accessoires
Gnocchi Carbonara with Peas
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
610 mg
Protides
18 g
Calories
1947 kJ /
466 kcal
Lipides
26 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
39 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Ham Hock Potato Bake
35min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Pasta with Pork and Beans
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min