
Appareils & accessoires
Bear Face Cake
Prép. 40min
Total 1h 50min
20 portions
Ingrédients
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Infos nut. par 1 portion
Calories
456.5 kcal /
1910 kJ
Protides
5.1 g
Lipides
33.8 g
Glucides
37 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
47.4 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Birthday Cakes
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande