Appareils & accessoires
Vegan Cheese Wheel
Prép. 20min
Total 1h 50min
12 portions
Ingrédients
-
raw cashews5 ½ oz
-
water divided25 oz
-
tahini2 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
coconut oil plus extra to grease1 oz
-
nutritional yeast3 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
turmeric powder⅛ tsp
-
agar-agar powder1 tbsp
-
dried mixed herbs plus extra to garnish3 tsp
-
crackers to serve
-
jam to serve
-
apple sliced, to serve1
-
sweety drop miniature peppers to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
597 mg
Protides
5 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
16 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Almond Butter
5min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Lupini cheese
3h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan butter
8h 5min