Geräte & Zubehör
Cashew cheddar cheese
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
360 g
Zutaten
-
extra virgin olive oil for greasing
-
agar agar (see Tips)3 tsp
-
filtered water170 g
-
plant-based milk of choice100 g
-
raw cashews100 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 ½ tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
salt¾ tsp
-
shiro (white) miso paste40 g
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
paprika1 pinch
-
dried chives2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 360 g
Natrium
3269.1 mg
Protein
44.6 g
Kalorien
3361.9 kJ /
803.5 kcal
Fett
48.6 g
Ballaststoff
16.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegan gravy
40 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min