Versions compatibles
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 50.9 g
- Graisses saturées
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 2348.6 mg
Recettes alternatives
Pulled pork burgers
4h 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Pulled pork burger
5h
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 phút
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min