Appareils & accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingrédients
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ginspiration
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Christmas Berry Trifle
4h
Tropical Mimosa
5min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Caesar salad dressing
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Beetroot ketchup
1h 15min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Baked artichoke dip
35min
Mango daiquiri
5min