Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
TM5 TM6

Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 (396 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
  • 4 Tbsp vegetable oil
  • coarse sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
892.4 kJ / 213.3 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
30.2 g
Lipides
9.6 g
Graisses saturées
1.4 g
Fibre
3.8 g
Sodium
14 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives