Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g oleju
ou 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
ou 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 250 g mięsa wołowego, bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
- Infos nut.
- par 1 porcja
- Calories
- 2118 kJ / 507 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 31 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 120 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Rumienienie 200 g pora
20min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min